Meny
Chokladcrêpe med hallonkesella

Chokladcrêpes med hallonkesella och näringsdryck

Chokladcrepes med Fortini Multi Fibre är en festlig näringsinjektion som är svår att motstå. Serveras med hallonkesella och färska hallon för lite extra lyx.

5 st chokladcrêpes:

  • 1ägg
  • 1 flaskaFortini Multi Fibre Choklad
  • 1 dlvetemjöl
  • 1 mskkakao
  • 1 tskvaniljsocker
  • 1 krmsalt
  • Flytande matfett till stekning
  • Tillbehör:
  • 1 burkhallonkesella kvarg (250 gram)

Vispa ihop ägget med Fortini Multi Fibre Choklad i en bunke. Rör i vetemjöl, kakao, vaniljsocker och salt och vispa till en slät smet. Stek crêpen i flytande smör och rapsolja på medelstark värme. Bred hallonkesella på crêpen och rulla ihop eller vik en trekant. Frys in överblivna crêpes (utan kesella på) och ta fram vid behov.

Observera att näringsvärdet i Fortini kan försämras vid upphettning.